Grafisch
PuttenJos is grafisch ontwerper in hart en nieren. Als creatief dtp’er heeft hij een berg ervaring in de retailbranche; van het bedenken en uitvoeren van spaaracties in supermarkten tot stoepborden of prijslijsten. Daarnaast ontwerpt hij door de jaren heen logo’s, huisstijlen en reclamemateriaal voor bekende Zeeuwse ondernemers. Jos kan prima uit de voeten met snelle low-budget flyers maar bedenkt en ontwerpt net zo goed een uniek concept om uw bedrijf onderscheidend op de markt te zetten. Hij is een “ouwe rot” in het vak maar jong van geest: hij blijft zichzelf ontwikkelen en verbeteren waardoor hij voor ieder project altijd de meest geschikte oplossing weet te realiseren.

Bij Jos kunt u terecht voor alles op het gebied van grafisch ontwerp: logo’s, visitekaartjes, briefpapier, posters, flyers, brochures, magazines, banners. Alles dat u nodig heeft om uw bedrijf te promoten en het beste tot zijn recht te laten komen.

Fotografisch
Studio
Naast grafisch ontwerpen heeft Jos een passie voor fotografie. Deze hobby is dan ook wat uit de hand gelopen waardoor hij sinds enkele jaren als professioneel fotograaf werkzaam is. Hij beschikt over 2 volledig ingerichte fotostudio’s (één aan huis en één in het pand van kapsalon Studio Looks in Goes) en fotografeert op locatie. Productfotografie, familie-portretten, zwangerschapshoots, portfolioshoots voor modellen, bedrijfsreportages, evenementen: de commerciële kant van zijn fotografie kent geen grenzen! Daarnaast maakt hij veel vrij werk om zijn artistieke vrijheid tot uiting te brengen. Hier gaat hij los met creatieve fotobewerkingen, artistiek naakt en fotoshoots in nauwe samenwerking met visagisten en stylisten.

Technieken veranderen, vernieuwen en verbeteren en Jos groeit daar moeiteloos in mee. Als fotograaf versterkt hij zijn kunde als grafisch ontwerper en andersom: het een versterkt het ander. Vlakverdeling, lichtval, kleuren, compositie: alles speelt een rol bij het maken van het perfecte beeld. Of dit nu een foto is of een flyer. Samenhang en creativiteit zorgen voor een goed verzorgd en professioneel product. Jos realiseert dit graag voor u!

Webdesign
AangespoeldCreativiteit zit in de genen en Jos werkt dan ook regelmatig samen met zijn dochter Selina van den Berg. De samenwerking vindt vooral plaats op het gebied van webdesign: samen verzorgen zij een sterk ontwerp, uiteraard volledig aansluitend op de rest van uw huisstijl. Selina neemt de realisatie van de website onder haar hoede. Kijk ook op: www.hello-yellow.nl.

Contact
Wilt u een samenwerking met Jos aangaan? De mogelijkheden bespreken of meer informatie over wat Jos kan betekenen voor u of uw bedrijf? Neem gerust contact op!

Mail naar: jos@josvdberg.com of bel: 06-30159466

KvK Zuidwest Nederland: 53717880